Menu



Mica mireasa

Episodul 53 din „Mica mireasa”, difuzat vineri, 27.09.2013, live de la 19:15 pe National TV. „Mica mireasa” / „Balika Vadhu” este povestea unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii. Vizionare placuta de mai jos! ;)



Mica mireasa” - Episodul 53 din 27 septembrie







Ce parere ai despre episodul din aceasta zi? Te invit sa comentezi mai jos in formularul corespunzator!


Pentru „Mica mireasa” - Episodul 54 din 28.09.2013, te astept din nou pe zilnicON.com. Pana atunci poti socializa pe facebook-ul oficial National TV: facebook.com/nationaltv.ro sau pe cel al site-ului: facebook.com/zilnicON! ;)

2 comentarii:

  1. este sambata seara 28 sept si as fi dorit sa vizionez in reluare Mica mireasa ep 54 care a fost difuzat vineri seara pe 27 dar nu este postat inca.De ce?Oare pentru ca nu exista interes din partea dvs ptr sfarsit de saptamana?va rog sa le difuzati cu mai mult interes.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In data de 26 septembrie 2013, alimentarea cu energie electrica a zonei in care se afla sediul National TV a fost afectata de o avarie importanta! Acest fapt a dus la intreruperea temporara a emisiei National TV. Asadar, episodul din serialul indian „Mica mireasa”, care trebuia sa fie difuzat in data de 26 septembrie (episodul 53), a fost difuzat in seara de 27 septembrie. Episodul 54 poate fi vizionat online aici. Sper ca te-am lamurit acum draga Anonim!!!

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Top