Menu




Episodul 5 din „Schimb de mamesezonul 18, difuzat duminica, 20.10.2013, live de la 20:30 pe Prima TV. „Schimb de mame” este un reality-show in care doua sotii-mame vor face „schimb de vieti”, timp de o saptamana. Vizionare placuta de mai jos! ;)



Server 1
Pentru a viziona online „Schimb de mamesezonul 18 - Episodul 5 din 20 octombrie, click aici


Server 2


Ce parere ai despre show-ul din aceasta zi? Te invit sa comentezi mai jos in formularul corespunzator!


Pentru „Schimb de mame” sezonul 18 - Episodul 6 din 27.10.2013, te astept din nou pe zilnicON.com. Pana atunci poti interactiona pe facebook-ul oficial al Primei TV: facebook.com/WeLoveToEntertainYou sau pe cel al site-ului: facebook.com/zilnicON! ;)

5 comentarii:

  1. Tatal-bunic si mama-brutareasa din Lacustenii de Sus-Valcea ar trebui decazuti din drepturile parintesti pt modul in care isi ingrijesc si educa cei trei copii!!! Cu o asemenea carte de vizita vor ei sa castige premiul de 5000 de euro???Rusine, sunt jalnici!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. A vazut o tara aceasta familie care nu se ocupa de micuti cum trebuie ca sa nu mai vorbesc de copilul cu handicap unde se multumesc cu banii lui fara a face ceva. Ia cineva ATITUDINE? Asistenta sociala..un Ong ceva? caci este inca mic si se mai poate face ceva altfel va fii leguma in carca sorei.
    Halal parinti..pacat de copii

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Top