Menu




Trimiti si primesti bani cu telefonul mobil

Singurul serviciu prin care poti trimite bani si face plati, care nu necesita existenta unui cont bancar sau conexiune la internet, accesibil de pe orice model de telefon mobil. Odata inregistrat, M-Pesa ataseaza numarului tau de telefon mobil Vodafone un cont virtual, in care banii tai sunt disponibili in moneda electronica.



Disponibil oricand, oriunde
Transferurile prin M-Pesa pot fi efectuate oriunde exista acoperire nationala la reteaua Vodafone, instant, la orice ora, nefiind dependente de programul de functionare al unei institutii sau persoane.

Este sigur
Toate tranzactiile prin M-Pesa sunt securizate. Chiar si daca iti pierzi telefonul mobil, banii din contul tau M-Pesa raman in siguranta, deoarece contul iti este protejat de codul PIN M-Pesa, cunoscut doar de tine.

Ti-l permiti
Comisioanele percepute pentru transferuri si pentru plati sunt atat de mici, incat iti vei permite intotdeauna sa folosesti M-Pesa ca sa platesti sau ca sa trimiti bani.

Este simplu si usor de folosit
Meniul M-Pesa este intuitiv, usor de inteles si de folosit si este accesibil pe orice model de telefon mobil ai avea. Mai mult, operatiunile de plata si transferurile de bani pot fi facute de absolut oriunde in Romania, la orice ora. Practic, nu depinzi de niciun program de functionare si nu stai la cozi.

Fara cont bancar
Ca sa folosesti M-Pesa nu ai nevoie de un card si nici macar de un cont bancar. Este chiar atat de simplu!

In concluzie, M-Pesa este un serviciu oferit gratuit de catre Vodafone clientilor sai pentru a trimite si primi bani, plata utilitatilor, reincarcarea cartelelor si plata la comercianti. M-Pesa poate fi accesat prin simpla apelare la *789#


Ce parere ai despre acest serviciu? Crezi ca iti este util sau folosesti servicii similare mult mai bune? Te invit sa comentezi mai jos in formularul corespunzator!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Top