Menu




Episodul 1 din „Poftiti pe la noi!”, difuzat joi, 21.07.2014, live de la 20:30 pe Antena 1. Vedetele au in aceasta vara o misiune dificila: trebuie sa puna osul serios la treaba si sa scape de faliment pensiunile care il desemneaza pe nea Marin in rol de salvator, pentru ca apoi proprietarii lor să poata spune turistilor un „Poftiti pe la noi!” din toată inima. Vizionare placuta de mai jos! ;)

Server 1
Pentru a viziona online „Poftiti pe la noi!” - Episodul 1 din 21 iulie, click aici


Server 2


Nicoleta Luciu, Daniela Crudu, Catalin Botezatu si Giani Kirita sunt primele patru vedete care demonstreaza ca omul sfinteste locul.

Ce parere ai despre show-ul din aceasta zi? Te invit sa comentezi mai jos in formularul corespunzator!

Pentru „Poftiti pe la noi!” - Episodul 2 din 22.07.2014, te astept din nou pe zilnicON.com. Pana atunci poti interactiona pe pagina de facebook a site-ului: facebook.com/zilnicON! ;)

4 comentarii:

  1. Dar pe nea marin Barbu din ce data va fii lansată grila de toamnă

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce data va reveni nea marin și cu ce surprize nu știm că nu ai Este ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffoarte mult în fiecare an la antena 1 cum ar fii poftiți de vă iubiți multuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumescfoarte mult pup antena 1

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Top