Menu



Destine implinite

Episodul 350 din „Destine Implinite”, difuzat marti, 7.10.2014, live de la 20:15 pe National TV. „Destine Implinite” / „Diya Aur Baati Hum” este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire. Vizionare placuta de mai jos! ;)



Destine Implinite” - Episodul 350 din 7 octombrie




Ce parere ai despre episodul din aceasta zi? Te invit sa comentezi mai jos in formularul corespunzator!


Pentru „Destine Implinite” - Episodul 351 din 13.10.2014, te astept din nou pe zilnicON.com. Pana atunci poti socializa pe facebook-ul oficial National TV: facebook.com/nationaltv.ro sau pe cel al site-ului: facebook.com/zilnicON! ;)

7 comentarii:

  1. unde e filmul ca nu e publicatt


    RăspundețiȘtergere
  2. Cand ne dai ep 350? ;(( Incearca,te rugam,si da-ne un raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog frumos sa afisati filmul..Mersi mult..

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va suparati, astazi este joi, ora 14,50 si ep.350 din Destine implinite nu este vizionabil...Daca aveti acest site de ce nu va ocupati de el?E normal ca sa dorim sa vedem, nu spun imediat ce s-a difuzat la tv, dar a doua zi...astazi este a treia zi si ....Puteti raspunde macar? Ma numesc FLORENTINA PURICESCU si ma gasiti pe facebook, unde va dau like...macar atit meritam si noi, cei care vrem sa vizionam serialele .

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai stam mult dupa voi?au trecut 2 zile de cand trebuia sa bagati filmul,macar aveti bunul simt si dati explicatii,nu sunteti singur site pan' la urma

    RăspundețiȘtergere
  6. Lipseste partea a doua..Unde o pot gasi???Mersi mult...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Top